TEČAJ OSNOV

Tečaj Osnov

10

Trikov

1

Posnetek

Vsi

Znanje

1 h

Dolžina tečaja

Slovenščina

Jezik

Vsebina tečaja

Paket vsebuje učenje in razlago 10ih trikov. Znali boste zacelit ugasnjeno vžigalico, z mislimi boste premikali slamico, karta se bo pojavila v telefonu itd. Aleksander vas vpelje v svet čarovnije. Poda vam nasvete, kako začeti, katere so pomembne stvari predno se začnete učiti. S paketom pridobite, znanje katero vsak potrebuje predno se začne učiti čarovnije. 

Kaj pridobite po koncu tečaja:

  • Naučili se boste 10 trikov
  • Znali boste ustvarjati zgodbe pri vsakem triku
  • Postali boste spretnejši
  • Osvojili boste nepozabljivo znanje
ČAROVNIŠKI TRIKI

Za koga je tečaj primeren?

Tečaj je namenjen za vse tiste, ki se še niso srečali z čarovnijo ali za tiste, ki bi radi izpopolnili svoje znanje. Naučili se boste pomebne veščine, katere vam bodo prišle prav pri naslednjih tečajih

Play Video

Učna pot

Spoznali boste Aleksandra. Podal vam bo nasvete, kako se lotiti vsakega trika. Kaj pomeni čarovnija, kako se ustvari zgodba.

Začeli boste s tečajem. Aleksander vam bo pokazal kratek trik in vam zraven pokazal, kako izgleda trik z zgodbo in brez nje.

 

Trik z zobotrebcem je prvi trik, katerega se boste naučil v tej lekciji. Zbotrebec magično izgine v vaši roki in potem se pričara nazaj.

Izposojeni prstan se bo magično premikal gor in dol po gumici.

 

Gledalec si izbere karto, to potem vrnete nazaj v kupček kart. Karte zmešate in položite za vaš hrbet, potem pa v samo 3 sekundah poiščete izbrano karto

 

Slika na telefonu se magično spremeni v gledalčevo izbrano karto.

Izposojeni bankovec lebdi med vašimi prsti.

Ugasjena in zlomljena vžigalica, se zaceli nazaj v prvotno stanje.

Dve izbrane karte se teleportirajo na drugo stran

Izbrana gumica se magično reši iz kletke druge gumice.

Prostovoljec zmeša igralne karte. Karte razdeli na 4 kupčke, nato odkrije zgornje karte od vsakega kupčka in magično prejme vse 4 ase. 

Slamica se magično premika sama od sebe

Aleksander vam čestita za opravljeni tečaj. 

Aleksander in David Copperfield v las vegasu.

Kaj pravijo kupci tečaja

ste pripravljeni začeti?

Kakšne pripomočke potrebujem?
– Celotni paket je zasnovan tako, da nekateri triki potrebujejo posebne pripomočke, drugi ne. Aleksander vam pokaže kako se izdela pripomoček in uporablja.

Za katere starosti so namenjeni paket?
– Paket je namenjen vsem ljudem, ne glede na starost.

Koliko trikov se bom naučil?
– V vsakem paketu je razloženo 10 trikov.

Kaj pomenijo stopnje?
– Razdelili smo pakete v različne stopnje. Nekaterim odgovarjajo težji triki, drugim lažji. Višja kot je stopnja, težji so triki. Če boste šli po stopnjah od 1-5 vam težavnost ne bo predstavljala težav.

Koliko časa potrebujem, da osvojim znanje enega trika?
– Vse je odvisno od vaje. Več boste vadili, hitreje boste osvojili posamezni trik.

So paketi primerni tudi za najmlajše?
– Tudi najmlajši lahko izvajajo trike. Nekateri triki vključujejo pripomoček kot so ostri predmeti in ogenj. Pri teh trikih priporočamo nadzor staršev.

Kakšna je vsebina paketa?
– Po opravljenem nakupu, boste prijeli video, katerega lahko pričnete takoj gledati. Učenje poteka preko online posnetkov. Pri osnovnem paketu, boste še po pošti prijeli posebno darilo in zahvalo za nakup.

Kaj bom osvojil po opravljenih stopnjah?
– Osvojili boste znanje, katero vam bo prav prišlo v vsakdanjem življenju. Čarovnija je umetnost, katera ne uči samo trike, ampak spretnost, igro, nastopanje in pripovedovanje zgodb. Postali boste mojster komunikacije in interakcije s publiko. Spremenili se boste in postali boljši in spretnejši.

Še več tečajev

Mogoče bi vas zanimalo še več tečajev

10 NAJBOLJŠIH TRIKOV S KARTAMI

V tem tečaju se boste naučili 10 najboljših trikov s kartami, razloženih iz dveh perspektiv – čarodejeve in gledalčeve. Naučili se boste trikov, ki so pretentali znanega hokejista Anžeta Kopitarja. Bruhali boste karte, karte se bodo spreminjale, izstrelili boste..

Osvoji neverjetne tehnike s kartami

10 trikov - 1:30 h dolžina tečaja
Poglej tečaj

Tečaj street Magic

ČARAJ KOT DAVID BLAINE

Mojstri ulične magije kot so David Blaine, Dynamo in Criss Angel. So več let šokirali ljudi na ulici. Sedaj vam bo Aleksander izdal 10 najboljših uličnih trikov. Naučili se boste zviti kovanec ali vilico, izposojen bankovec bo lebdel v zraku, pepel bo razkril izbrano karto, vaša karta se bo pojavila v gledalčevih ustih, nitka se bo zacelila nazaj...

Postani novi ulični čarodej

10 trikov - 1:40 h dolžina tečaja
Poglej tečaj

VČLANI SE V SKUPNOST #ČAROVNIKI

Posebna čarobna skupnost. Ostanite v stiku z nami z novimi popusti, akcijami in tečaji. Včlanitev je brezplačna.

sl_SISlovenian
en_USEnglish sl_SISlovenian