OSEBNI TEČAJ

UČENJE Z ALEKSANDROM

OSEBNI TECAJ

Vstopi v Aleksandrov svet čarovnij. Osebni tečaj, predstavlja individualno učenje. Tečaj je primeren za tistega, ki bi rad prišel na nivo top čarodejev na svetu. Aleksander vas bo učil trike, katere sam izvaja v svojih predstavah in trike za katere neve nihče. Zraven vam bo dajal zlata vredne nasvete, katere si je nabiral v svoji 15 letni karieri. Učil se je od top čarodejev na svetu, kot so David Copperfield, David Blaine, Jeff Mcbride, Paul Daniels in Dynamo. 

Učili se boste od enih najbolj talentiranih čarodejev v Evropi. 

Spremenil vas bo v neverjetnega čarodeja in osvojili boste veliko znanja.

Tečaj zajema 20 ur individualnega učenja. Tečaj poteka v Aleksandrovem studio, kjer se boste počutili kot v pravem čarodejskem svetu. Ne potrebujete nobenih pripomočkov, saj vam vse stvari pripravimo. 

Poleg ogromno trikov, vas bo Aleksander naučil pomembne vrline, katere potrebuje vsak nastopajoči. Od nastopanja in do psihologije. Na tečaju vam bo tudi postavil določene izive, pri katerih boste testirali svoje znanje. Te vrline vam bodo prišle prav v vašem življenju. Zagotovo, stvari katere se boste naučili v tem tečaju ne boste nikoli pozabili. 

Ob koncu tečaja, vam Aleksander preda plaketo, da ste osvojili njegov Osebni Tečaj in ostane vam lep spomin.

Več info vam lahko posredujemo, pišite nam na info@learnhomemagic.com

CENA: 4.000€

OSVOJI NAZIV Profesionalni Čarodej

UČENJE OD TOP ČARODEJEV

20 ur učenja

20+ trikov

ODKRIJ TEČAJ SPRETNOSTI

spretnosti
sl_SISlovenian
en_USEnglish sl_SISlovenian